Proiectare

Beneficiem de o echipa experimentata de proiectare in domeniul sistemelor de securitate, de siguranta, si curenti slabi.

Principiile care stau la baza proiectarii sunt:

- Sistemul propus indeplineste conditiile tehnice, de exploatare, de securitate si de mentenanta conform legislatiei si normativelor de proiectare in vigoare

- Dimensionarea sistemelor se stabileşte de proiectantul specialist în instalaţii de curenţi slabi, pe baza temei avizate de beneficiar după destinaţie, scop şi caracteristici specifice ale produselor utilizate.

- Proiectantul alege solutii bazate pe principiul „fail-safe” pentru toate componentele harwdware, functiile software si transmisii de date.

- Echipamentele, aparatele, dispozitivele, etc. vor fi utilizate in proiectare numai in baza agrementului tehnic.

- Proiectele sunt structurate si intocmite conform cerintelor de proiectare necesare avizarii.

- Se precizeaza indicatorii de fiabilitate, securitate si mentenabilitate ai sistemului oferit, modul in care a fost conceput sistemul si tehnologiile utilizate

- Se asigura modularitatea si expandabilitatea sistemului.

Ne ocupăm nu numai de întocmirea schemelor și a documentației tehnice, ci lucrăm, de asemenea, în strânsă colaborare cu clientul și cu alți membri ai echipei de proiectare pentru a defini și a coordona cerințele de infrastructură, astfel încât să fie avute în vedere toate elementele necesare pentru o bună instalare și funcționare a sistemelor propuse.