MENTENANTA SI SERVICII POST-VANZARE

Scopul principal al mentenantei este asigurarea functionarii unui sistem in conditii optime pe un termen cat mai lung. Aceasta include atat operatiuni de intretinere periodica a unui sistem, cat si repararea sau inlocuirea componentelor ce se defecteaza in timp.

Pentru ca orice sistem de securitate, indiferent de complexitate sau marime are nevoie de mentenanta pentru a functiona corespunzator in timp, E.S.S. ofera servicii de mentenanta ce prespun:

- Verificari periodice ale sistemului de securitate (mentenanta preventiva) – Permite depistarea din timp a parametrilor ce deviaza de la valorile standard in vederea corectarii lor

- Interventie rapida in caz de defectarea/ oprirea neprevazuta din functionare a unui sistem si remedierea posibilelor cauze

- Remedierea defectelor de functionare a sistemelor de securitate prin reparatia sau inlocuirea componentelor nefunctionale.

Pentru a afla mai multe despre pachetele noastre de “service si mentenanta al sistemelor de securitate si curenti slabi va stam la dispozitie.